SPECIAL MOBIL – SINCE 1995

Special Mobil on vakiintunut perheyritys isolla intohimolla auto-alaa kohti. Tom Nylund perusti yrityksen vuonna 1995 ja ensimmäinen autoliike avattiin Karjaalla. Vain vuotta myöhemmin liike muutti Horsbäckiin Raaseporissa, ja siellä voit käydä autojamme tutustumassa vielä tänä päivänä, 25 vuotta myöhemmin. Nykyään yritystä johtaa perustajan poika, Niklas Nylund. Niklas on siis kolmannen sukupolven autokauppias, sillä hänen isoisänsä aloitti autojen myymisen jo 60-luvulla.

Special Mobilillä asetamme laadun etusijalle, ja meiltä löydät laajan valikoiman ajoneuvoja, perhe-autoista urheiluautoihin. Joka vuosi noin 1000 autoa löytää omistajansa meidän katon alla, ja pyrimme antamaan jokaiselle ostajalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Panostamme voimakkaasti asiakaspalveluumme. Olemme ylpeitä osaavasta ja palveluhenkisestä henkilökunnastamme. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja parantamaan asiakkaidemme ostokokemuksia ja uskomme että menestyksemme johtuu suuressa määrin asiakaslähtöisestä lähestymistavastamme. Tänään yritys työllistää kahdeksan henkilöä.

Taataksemme laajan valikoiman sekä uusia autoja, että vaihtoautoja olemme luoneet kattavan verkoston yhteistyökumppaneja koko Euroopassa. Tästä johtuen voimme esitellä asiakkaillemme ainutlaatuisen ja monipulisen vaihtoautotarjonnan.

Ole yhteydessä jo tänään!


Special Mobil on valtuutettu Suzuki, KGM, Isuzu ja Fiat Professional jälleenmyyjä. Meiltä löydät aina laajan valikoiman uusia autoja!

Kysy lisää ottamalla yhteyttä!